• Post Author:

Klokker til barn.

Så er tiden kommet da barnet ditt trenger klokke. Han eller hun har sett alt mulig av produkter på tv, ipad eller i leketøysbutikken, og man spør seg selv om hva skal barnets første ur være?. Det finnes alle mulig typer klokker til barn. I forskjellig størrelse, materiale den er laget av og kvalitet. Hva bør du velge og hvorfor?

Barnets første ur

Barneur med visere

Hva bør man velge?

Når valget av ur til barnet skal tas, bør man stille seg noen spørsmål. Er barnet allergisk? Trenger barnet et klokke av titan (allergisikkert materiale), eller går det helt fint med ei som er laget av stål? Trenger barnet et ur med store og gode tall, eller kan urskiva være litt «enklere»?

Jeg personlig er skråsikker og vil bestandig anbefale at barnets første ur er med visere, og har klare og gode tall på urskiva. Barn trenger visere på klokka for å få ei oppfatnng av tid. Har barnet et digitalur uten visere, så vil oppfatning av tid falle helt bort. Det er kun noen tall på armen som kan skape forvirring og irritasjon.

Hvor bør jeg kjøpe uret?

Jeg er av den klare oppfatning at an bør handle klokkene sine hos en urmaker. De vet hva de selger. De vet hvilken kvalitet og funksjoner uret har. Og de er bevist på hva et barn bør ha på armen. Hos Urmaker Hansen i Tromsø vil du få svar på dine spørsmål om ditt eller ditt barns neste ur.

Tore

Legg igjen en kommentar