• Post Author:

Longines HydroConquest – L37824769

Kasse

Jeg vil gjerne vise dere denne stilige modellen fra Longines… nemlig Longines HydroConquest. Mange tenker på Longines som små gullfarget dressur, men så feil kan de ta. Her har vi et dykkerur fra Longines med 43mm kasse av stål (den finnes også i 41mm), safirglass og den er vanntett til 300meter. Reimen er laget av gummi og er meget behagelig på armen.

Longines HydroConquest – L37824769

Urverk

Denne modellen er levert med mekainsk urverk, Kaliber L619/888 , noe som gir uret 64 timer gangreserve. Reima er som sagt av gummi, og er meget behagelig mot armen. Låsen er er av typen foldelås, som gjør at uret sitter trygt på armen. Du må klemme inn 2 haker for å åpne låsen.

Longines clasp

Gummireim med clasp.

Bezel og krone

Bezel er dreibar og det er innfeldt keramikk i fronten. Det skal også nevnes at der er skrukrone på uret, som betyr at krona er gjenget fast til kassen. På denne måten forhindrer man at krona dras ut i stille modus. Klokka er heller ikke vanntett når krona er «ute». Så det er ekstremt viktig å passe på at krona er skrudd fast etter siste justering av tid eller dato.

Fakta

KASSE DIAMETER43 mm
KASSE MATERIALEStål
BEZELDreibar bezel, Keramikk
GLASSSafirglass
KRONESkrukrone
URSKIVEGrå
TALL URSKIVEArabiske tall, Indekser
VANNTETT300 meter
URVERKAutomatisk
KALIBERL619/888
GANGRESERVE64 timer
FUNKSJONERDato, Minutter, Sekunder, Timer
LENKE / REMRem
MATERIALE LENKE/REMGummi
FARGE LENKE/REMGrå
LÅSFoldespenne
ANNETSelvlysende indekser, Selvlysende visere

Longines HydroConquest – L37824769

Jeg var så heldig å få prøve uret hos Urmaker Hansen i Tromsø. Dette er helt klart en av favorittene mine så lang. Når man drar på årene ( som meg ) så kan synet svikte litt. Denne tallskiva og viserne var helt passe etter min smak. Uret er også ikke så pragene i fargen, og jeg vil si at dette uret passer både til en kul dress, og til dykkerdrakten om du skal uti havet en tur.

Tore

Legg igjen en kommentar